Beltane - sărbătoarea druizilor și a celților care marchează începutul verii

Beltane - sărbătoarea druizilor și a celților care marchează începutul verii

Bine ați venit în lumea magică a Beltane, sărbătoarea druizilor și a celților care marchează începutul verii și al creșterii Naturii. În această perioadă a anului, când Pământul este plin de viață și de energie, noi, cei de la Tiamat.ro, ne-am dedicat să vă oferim cele mai frumoase și autentice produse confecționate manual, cu grijă și dragoste.
Sărbătorită în mod tradițional de neopăgânii celtici pentru a recunoaște în perioada de mijloc dintre primăvară și vară (1 mai), această perioadă marchează perioada de plantare și este recunoscută ca un moment de vârf de fertilitate. Ne aflăm acum la jumătatea distanței dintre echinocțiul de primăvară și solstițiul de vară.

În timpul Beltane, onorăm Zeul și Zeița primăverii reprezentate printr-o ceremonie de nuntă sau de mânuire. Povestea spune că îndrăgostiții au fost despărțiți toată iarna și s-au reunit în primăvară. Astăzi, sărbătorim reunirea lor în timpul Beltane cu mâncare, băutură și mai multicolore, care simbolizează energiile feminine care se înfășoară în jurul formei masculine.

Ne aflăm în mod clar în mijlocul primăverii și există o diferență notabilă în energia Pământului față de începutul sezonului. Putem vedea dovezi peste tot în jurul nostru că Roata Anului s-a schimbat. Zilele sunt vizibil mai lungi, soarele apus mult mai târziu decât a făcut-o la echinocțiul de primăvară. Afară a crescut considerabil mai mult. La Echinocțiul de primăvară abia începea să apară o nouă viață, dar aici, la începutul lunii mai, nu se poate nega că Pământul a fost împins de la noul său început provizoriu la trezirea deplină.
De la Statuete cu Zeița și până la amuletele și talismanele tradiționale, fiecare produs pe care îl găsiți în magazinul nostru este creat cu grijă de mâinile noastre pricepute și încărcate cu energia magică a Beltane. Fie că sunteți în căutarea unui cadou special pentru un prieten drag sau căutați să vă împodobiți casa cu decorațiuni unice și deosebite, Tiamat.ro este locul perfect pentru a găsi tot ce vă doriți.
Produsele noastre sunt confecționate din cele mai bune materiale, astfel încât să vă puteți bucura de ele pentru mult timp de acum încolo. De asemenea, suntem mândri să sprijinim comunitățile locale și să promovăm artizanatul tradițional, prin susținerea micilor producători și a meșterilor pricepuți.
Vă invităm să navigați prin magazinul nostru online și să descoperiți toate produsele noastre speciale de Beltane. Fie că alegeți o statuetă cu Zeița Gaya pentru a celebra renasterea Naturii sau un talisman pentru a aduce noroc și prosperitate în viața voastră, suntem siguri că veți găsi ceva care să vă atragă atenția și să vă încânte sufletul.
La Tiamat.ro, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune produse și servicii, iar satisfacția clienților noștri este întotdeauna pe primul loc. Vă mulțumim pentru că ați ales să faceți parte din lumea noastră magică de Beltane și vă așteptăm cu brațele deschise în orice moment!
Ne găsiți pe https://www.tiamat.ro
Înapoi la blog